Albast een prachtige steen om mee te werken voor iedere beeldhouwer

Abast

Albast is een gipssoort, welke niet helemaal is uitgekristalliseerd. Wanneer je als beeldhouwer de steen gaat bewerken wordt deze soms doorschijnend of transparant. Wij hebben Albast in verschillende soorten en maten op voorraad in onze winkel. Kom snel een keer langs en laat je inspireren.

Steengoed op zoek naar albast

Rob Glas van Steengoed gaat wekelijks op zoek naar goede beeldhouwstenen. Hiervoor rijdt hij door geheel Nederland op zoek naar de beste kwaliteit aan beeldhouwstenen. Wanneer u op zoek bent naar een speciaal soort Albast geef het aan ons door. Mochten wij de steen vinden nemen we deze voor u mee.

Koop albast en bewerk het in onze atelier

In de beeldhouwwinkel van Steengoed beschikken we over een ruim assortiment aan stenen, waaronder albast. Daarnaast hebben we een mooi atelier waar u het gekochte stuk steen direct kunt bewerken. Hierbij kunt u gebruik maken van diverse beeldhouwgereedschappen. Klik hier voor meer informatie over het atelier.

meer informatie

Kom voor meer informatie over Albast naar onze winkel in Anna Paulowna (kop van Noord-Holland). De mensen van Steengoed denken graag met u mee en kunnen u voorzien van een goed advies.

Alle soorten AlbastAlbast stenen winkel
andere paginas
speksteenstenen
vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Steengoed door een e-mail te sturen naar: 
info@steengoedfiliaal.nl
of te bellen:
0223-533822