Speksteen kopen doe je bij Steengoed

Speksteen is een zachte steensoort, die makkelijk te bewerken is. Met eenvoudige beeldhouwgereedschappen en simpele technieken zijn er prachtige beelden mee te maken. Speksteen wordt in alle werelddelen in veel variaties gevonden, maar jammer genoeg niet in Nederland. Daarom gaan wij van Steengoed regelmatig op zoek naar unieke en mooie stukken speksteen voor het beeldhouwen.

ook met speksteen werken?

Wilt u ook graag beeldhouwen waarbij u gebruik gaat maken van speksteen? Kom dan langs in onze winkel. Bij ons vindt u een groot assortiment met verschillende soorten speksteen in allerlei kleuren en maten, zodat uw kunstwerk het kleureffect krijgt waar u op uit bent. Bovendien is beeldhouwen uit speksteen redelijk gemakkelijk, omdat het een zachte steen is.

grote partijen speksteen

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de eigenschappen van speksteen? Wilt u ook eens beeldhouwen met speksteen? Kom dan eens kijken in onze winkel in Anna Paulowna en bekijk ons grote assortiment aan speksteen. U kunt bij ons ook speksteen in grote partijen kopen. Bijvoorbeeld voor scholen en verenigingen.

cursus beeldhouden

Wij geven cursus in beeldhouwen waarbij we gebruik maken van speksteen maar ook Albast, Kalksteen, Klei, Serpentijn. Tevens leert u verschillende gereedschappen te gebruiken. Interesse om een workshop te volgen?

cursus beeldhouden
andere paginas
stenenalbast
vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met Steengoed door een e-mail te sturen naar: 
info@steengoedfiliaal.nl
of te bellen:
0223-533822