Beeldhouwgereedschap

Steengoed is dé winkel voor al uw beeldhouwgereedschap. We beschikken over een groot assortiment met diverse beeldhouwstenen en het daarbij behorende beeldhouwgereedschap. Binnen beeldhouwgereedschap wordt meestal een onderscheid gemaakt tussen gereedschap voor zachte steensoorten en voor harde steensoorten. In onze winkel staan professionele vakmensen voor u klaar om u te adviseren over de beschikbare gereedschappen en waarvoor u deze het beste kunt gebruiken.

Bent u beginnend beeldhouwer?

Ook voor de beginnende beeldhouwer hebben wij fijne gereedschappen op voorraad. Om uw beeld de uitstraling te geven welke u wenst, verkopen wij alle maatvoeringen schuurpapier om (nat) mee te schuren. Ons verdere assortiment bestaat onder andere uit kloppers, raspen, schuurblokjes, impregneer, oliën en bescherming voor de beeldhouwer.

Beeldhouwgereedschap en workshops

Wilt u ook weten hoe u beeldhouwgereedschap moet gebruiken? Tijdens de workshops en cursussen die wij verzorgen kunnen wij u adviseren en uitleggen welk beeldhouwgereedschap u het beste kunt gebruiken.

Kom voor meer informatie naar onze winkel in Anna Paulowna (kop van Noord-Holland)